Hvorfor investere i Albania

Albania er et land som har mye av det samme landskapet og klimaet som Hellas, men foreløpig er dette et sted som ikke har vært førstevalget for turister. De siste årene har turismen økt, men det er fortsatt mulig å feriere her og føle at man besøker Albania og ikke besøker naboen hjemme fra Norge i nye omgivelser. Hvis du vurderer å kjøpe deg en feriebolig, kan det være verdt å investere i Albania. Boligprisene øker og investeringer fra utlandet øker jevnt.

Nå kan du sikre deg boligdrømmen der du kan forvente vekst innen kort tid. Meglerfirmaet Albania Property Group er spesialister på boligmarkedet i Albania og hjelper skandinaviere som ønsker å investere i landet.

investere albania

Nesten uoppdaget av turister

Dette er et land som har forlengelsen av strandlinja til Hellas, og likevel er forholdsvis uoppdaget av turister. Dette er blitt kjent som et land som er billig å reise til og likevel meget idyllisk og solrikt. Mange har funnet seg et ferieparadis i dette landet med åpne og vennlige innbyggere som tar godt imot turister. Her oppgraderer man infrastrukturen og flere internasjonale flyselskaper flyr daglig til Albania, noe som gjør det enkelt å besøke sin feriebolig om man vil investere i Albania.

Milevis av vakre strender

Landet deler kystlinje med vakre Hellas og har dermed milevis med vakre strender. Mange av disse kan du foreløpig besøke uten at de er fulle av turister. Du kan finne fred og ro, men kan likevel finne restauranter og natteliv inne i byene slik at det er noe for enhver interesse. Det forventes videre stigning i boligprisene slik at det kan være lønnsomt å investere i Albania, og man kan også få seg en perle av en feriebolig enten i en storby, eller ved strandkysten, avhengig av hva du ønsker. Albania er en kommende turistmagnet. Med utbygginger og investeringer i infrastruktur og bygninger, kan dette vokse til et like bra ferieland som Hellas. Det er også en kort båttur unna Italias kyst, om man ønsker å få med seg litt av Italias kultur mens man er der.

Copyright © 2024 Artikkelkatalogen. All Rights Reserved.