Hva er den beste hudkremen?

Hva er den beste hudkremen?

DEL

I dag finnes det så mange forskjellige kremer at det er nesten umulig å vite hvilken hudkrem som er best, eller? Her får du i hvert fall noen tips på hvordan du kan gå frem for å finne ut hvilken ansiktskrem som passer for deg.

Ja hva som er den beste hudkremen er vel et evig spørsmål som de fleste av oss kanskje lurer på? Så hvordan skal man gå fram for å finne svaret på dette enkle men dog så kompliserte spørsmålet? Skal man bare prøve seg fram eller finnes det en bedre metode?

Litt av det som gjør dette spørsmålet så interessant, er at alle så reagerer vi forskjellig når vi smører oss inn med hudkrem. Noen av oss har tørr hud, noen har fet hud, noen av oss igjen er plaget med kviser og noen har vi nesten ikke behov for å smøre oss inn i det hele tatt.

Derfor er svaret nesten så kjedelig som det er komplisert, og det er at man nesten uten unntak er nødt til å prøve seg fram. Noen reseptbelagte midler som koster ganske mye kan fungere kjempebra for noen, mens andre igjen kan få et like bra resultat bare ved å velge den billigste kremen de finner på Rimi eller Rema 1000. Derfor går det selvfølgelig ann å høre med noen på skolen eller jobben din for å høre hvilke erfaringer de har, og om de eventuelt anbefaler en ansiktskrem eller hudkrem fremfor andre, men til slutt er det bare din egen oppfatning som egentlig spiller noen rolle. En billig Niveakrem til 29,90 kan kanskje være vel så god for en del som dyrere og mer eksklusive kremer fra Vendela for eksempel, men som sagt det må du nesten finne ut av selv.

Mange av disse kremene er også laget for å bekjempe rynker eller dannelse av rynker og kalles derfor for rynkekremer. Her blir nok ekspertene aldri enige, for noen mener at rynkekremer aldri fungerer, mens andre har laget avanserte tester for å bevise virkningene av kremene. Samme sak igjen egentlig, test ut og finn din favoritt. Hudpleie er og kommer alltid til å være ganske så individuelt, så selv om tester beviser virkningen av en krem så trenger den faktisk ikke fungere så mye som en tiøring for akkurat deg. Men det betyr heller ikke at det er noe lureri med den kremen du har testet ut. Fortsatt forvirret?

Ja det er ikke så lett å bli klok på skjønnhetsbransjen. Kanskje det beste tipset du kommer til å få i denne artikkelen, er nok å forsøke å holde en sunn livvstil. Drikk mye vann, spis mye grønnsaker, slutt å røyke og begynn å mosjoner. Ja men dette har jo ingenting med hudkremer å gjøre tenker du kanskje? Nei, men det er akkurat det det gjør. Et sunt kosthold og en sunn livsstil hjelper huden din like mye som aldri så mange antirynkekremer og ansiktskremer, men en kombinasjon av den riktige kremen med det riktige kostholdet/treningen hjelper nok mer enn du kanskje tror.

Så skru av skjermen og kom deg ut i skogen! Og så kan du heller komme tilbake senere for å lese om noen ansiktskremer du kan prøve ut gratis på en nettside med fokus på slike kremer. Les mer om forskjellige ansiktskremer på Ansiktskrem.org Flere kan bestilles gratis for å teste ut om de passer for huden din, om du bare er villig til å betale for fraktomkostninger.