DEL
Binære opsjoner

Om du leter etter en spennende måte å få en inntekt på online, er kanskje dette løsningen for deg; tjen penger med binære opsjoner. Selv om det kan virke som dette er et ganske komplisert emne, så kan det være enklere enn man har inntrykk av. Når du handler med binære opsjoner satser du på hvilken vei kursen går på en handelsvare.

Hva er binære opsjoner?

Hvis temaet binære opsjoner er nytt for deg, kan det være praktisk å vite litt om hva det betyr å handle med binære opsjoner. Tjen penger med binære opsjoner på nett ved å satse penger på om kursen for en handelsvare går opp eller ned over en bestemt tidsperiode. Hvis du, for eksempel, satser på at prisen på olje går opp innen neste timesperiode, og kursen går opp, så får du tilbake inntil 90% mer enn innsatsen din. Dette gir deg mulighet for å få en god avkastning på innsatsen din på ganske kort tid. Fordelen med binære opsjoner fremfor å faktisk kjøpe verdipapirer i et marked, er at man kan satse uansett om kursen går opp eller ned, og likevel få avkastning for innsatsen.

Markeder å velge mellom

En ting man må bestemme seg for når man skal handle binære opsjoner, er hvilket marked man ønsker å satse på. For å tjene penger på binære opsjoner, bør man øke sannsynligheten for at hver handel ender opp med gevinst. Dette gjør man ved å forsøke å finne trender i kursene.

Hvordan man finner disse trendene er forskjellig i de forskjellige markedene. Hvis man, for eksempel, ønsker å finne trender ved å lære seg litt om teknisk analyse, er det en fordel å handle i markeder som ikke har kraftige endringer i kursen. Det får man ved å velge et marked med mye omsetning. Det er populært å handle med binære opsjoner mot valutapar. For eksempel japanske Yen mot amerikanske Dollar. Råstoffmarkedene har også god omsetning. Handel mot kursen på olje eller gull kan også være en god løsning.

Hvis man ønsker å handle mot spesifikke aksjekurser, bør man vite litt mer om aksjen man handler med. For eksempel eventuelle endringer i firmaet eller problemer i markedet firmaet opererer i. Det er enklere å handle med jevnere kurser, og derfor velger man ofte heller indekser i stedet for spesifikke firmaer. En indeks er basert på kursen på flere børsnoterte firmaer.