Sexy undertøy: De topp 5 settene med sexy undertøy som driver menn...

Sexy undertøy: De topp 5 settene med sexy undertøy som driver menn til vanvidd

DEL
Sexy og billig undertøy - SassyStar.no

Det kan være forskjell i forhold til tolkning mellom menn og kvinner når det gjelder sexy undertøy. Det kan absolutt skje at det menn regner som ‘sexy’, kan ofte kvinner regne som tarvelig, ukomfortabelt, eller verre.

Sexy og billig undertøy – SassyStar.no

Derfor har du som en kvinne noen vanskelige avgjørelser å ta når du velger hvilket sexy undertøy du vil ha på, og for å tilfredsstille typen din, kan det være du må bevege deg utenfor komfortsonen din.

For å hjelpe deg, skal vi ta for oss 5 stiler med sexy undertøy som garantert vil drive typen din til vanvidd, samt noen tips om hvordan ha dem på for å oppnå best resultat.

Hvilke stiler av sexy undertøy liker menn?

Generelt liker menn alt som er tettsittende, stilrent og til og med gjennomsiktig, med blonder og laget av lær eller PVC.

Du tenker kanskje, “Wow, det høres veldig lite flatterende ut!” Men husk at menn engasjerer seg visuelt og vil ikke oppfatte de samme feilene, hvis noen i det hele tatt, på kroppen din som du gjør. De gode nyhetene er at alt sexy undertøy du har på sannsynligvis ikke blir på veldig lenge, da det bare er en forrett før hovedretten; så en hver ubehagelighet du føler, vil være kort.

  1. Sexy soveroms-kostyme

Disse kostymene handler om en ting, og kun en ting. Fantasier! Det finnes ikke en mann i live som ikke vil like at hans partner kler seg i et sexy soveroms-kostyme for å oppleve sine villeste fantasier. Rollespill er ikke noe mange kvinner gjør ofte, da det ofte virker dumt og flaut. Men du kan ikke disse det uten å ha prøvd det, so gi dette en sjanse, i alle fall en gang!

Det er mange spesielle kostymer som du kan kjøpe, fra pirater til flyvertinner, men det er ganske enkelt å kle seg ut med vanlige klær også. For eksempel kan du få til et ‘sexy skolejente’-kostyme bare ved å ha på en hvit skjorte som knyttes opp, og et rutete skjørt og tights for litt gjør-det-selv-moro.

Hvor ikke spille sannhet eller utfordring for å bli kjent med din manns fantasier og så overraske ham med å gjøre det til virkelighet en dag.

  1. BH, tanga-truse, strømpeholder og strømpe-sett

Dette er ikke bare en enhet med sexy undertøy, som du skjønner, men disse delene er kombinert DET mest ikoniske settet med sexy undertøy som det er mulig å ha på seg og som har blitt udødeliggjort av alle fra Marilyn Monroe til Kim Kardashian. Hvis du ikke har prøvd det, så må du virkelig det for en gangs skyld i livet! Det er kanskje ikke den mest komfortable bekledningen, men hvis du velger ganske høy-kvalitets stoff, så trenger du ikke være veldig ukomfortabel. Fordelen er at menn absolutt elsker dette utseende og du er på samme tid både tildekket og viser mye hud, som vil hisse ham opp uansett.

Klassiske farger er sort, rødt og hvitt, men du kan også velge mykere, mer feminine farger som lyseblå, rosa eller hudfarget, som ikke er like rett på sak.

Hvis typen din kommer hjem og ser deg ikledd kun dette og noen hæler, så snakker vi om virkelig fyrverkeri.

  1. Negisje

Teasing er det det handler om. En neglisje er et av de beste produktene innen sexy undertøy da det dekker en del og er veldig tilgivende, så hvis det er noen deler av kroppen din du ikke er så fornøyd med, så er det perfekt.

Denne korte nattkjolen kan være ganske stilren, men dekker akkurat nok til å tenne typen din med forventningen om hva som er under.

De er ganske behagelige å ha på også, da mange neglisjeer ofte er laget av silke, som han ikke bare vil nyte følelsen av, men som også føles bra mot huden din.

Noen ganger er det hva du IKKE viser frem som er det mest sexy, og i så fall er en neglisje vinneren.

  1. Korsett eller byste

Korsetter og byster er glimrende for alle som lurer, da menn synes de er et virkelig spennende antrekk av sexy undertøy og de gir deg en virkelig fin form. Korsetter ble funnet opp for flere hundre år siden for å forme kvinners kropp til en mer ettertraktet timeglassform, og de gode nyhetene er at det ikke har endret seg.

Naturligvis er bi-effekten av dette at bysten din får en naturlig forstørrelse, så vær forberedt på en episk utringning!

Byster er tilsvarende, men de har faktisk integrert BH som gir mer støtte og enda mer forstørrelse, spesielt hos jenter med større byster.

De er tilgjengelige i mange forskjellige designer og farger, så hvis rød sateng er din ting, så kan du velge en av dem!

De er også så allmen-nyttige at du ikke bare kan ha dem på på soverommet, men de fungerer fint med jeans også hvis du er tøff nok til å ha den på deg på en bytur!

  1. Teddy

Dette sexy undertøyet er ikke ditt favoritt polstrede leketøy! Det er en stilig body-drakt med spagetti-stropper som ofte er laget av rene blonder eller et masket materiale.

Igjen, teddyer er ofte ikke veldig avslørende, så de er bra for de mer blyge av oss, men selv om fronten er ganske dekket, så er de ofte uten rygg, så det er mye som menn kan sette pris på. Som alltid, elsker menn svart, rødt og hvitt. Men for litt ekstra moro, kan du skaffe en i leopard eller zebra-mønster