Reparasjon av skorstein og piper

  DEL
  Reparasjon av skorstein og piper

  Reparasjon av skorstein og piper

  Vi jobber hovedsakelig med reparasjon av skorstein, piper, montering og oppsett av peiser, nybygninger og peisinstallasjoner. I tillegg utfører vi rengjøring og vedlikehold av piper og skorstein, ventilasjonssystemer og rehabiliteringsløsninger. Enkelt kan vi si at vi reparerer alle typer piper så du kan fyre trygt. Vi har flere års erfaring og har dyktige håndverkere og malere som lett kan hjelpe deg med ulike oppgaver og prosjekter i hjemmet.

   

  Våre tjenester utføres i Oslo, Akershus, Bærum og Buskerud, i tillegg har vi en samarbeidspartner som dekker Østfold. Med andre ord kan vi tilby våre tjenester over hele Østlandet. Vi er alltid med våre kunder helt fra oppstart til sluttføring av prosjektet. Vi ønsker å være deres førstevalg og en foretrukket samarbeidspartner du skal kunne stole på. Når du trenger hjelp til reparasjon av skorstein, piper og pipehatt og montering/installasjon av peis er du velkommen til å ta kontakt med oss.

   

  Vedlikehold av skorstein og piper

   

  Som med alt annet vil også skorstein og piper bli slitt og dermed dårligere av belastning som følge av dårlig værforhold, kondens og alder. Dette vil da føre til lekkasjer i røykkanalen og røykgasser og andre giftige stoffer kan spre seg inn i huset. Vedlikehold av skorstein og pipe er veldig viktig og hvis du ser tegn til skader må dette rettes opp så snart du oppdrager skadene.

   

  Et godt og oppdatert ventilasjonssystem i huset/boligen eller leiligheten er å anbefale.

   

  Relevante søkeord til denne artikkelen: stålrør pipe pris, reparere pipe pris, reparere skorstein, legge ny takstein Oslo, rehabilitering av pipe, rehabilitere pipe selv, rense pipe selv, rense skorstein selv, sprekk i skorstein , sprekk i pipe.