Personvern

Personvern

Artikkelkatalogen.com beskytter ditt personvern, og du er helt trygg når du besøker denne siden.

Automatisk lagret informasjon

Noe informasjon samles inn automatisk av Artikkelkatalogen. Din IP-adresse blir registrert for å hjelpe med å diagnostisere problemer med webserveren og for å kunne administrere denne nettsiden. Denne informasjonen brukes primært til generell trafikksporing og sikkerhet. Informasjonen som samles inn er ikke personlig identifiserbar.

Loggfiler

Som de aller fleste andre nettsidene bruker Artikkelkatalogen også loggfiler. Informasjonen i loggfilene inkluderer IP-adresser, browsertype, ISP, tidspunkter, refererende sider m.m. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar.

Cookies, informasjonskapsler og annonsører

Artikkelkatalogen bruker cookies for å spore informasjon om sidens besøkende. Informasjonen inkluderer dato og tid besøket fant sted samt hvilke sider som ble besøkt. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar.

Ønsker du ikke at noe informasjon skal samles inn, kan du klikke her for å lese mer om valgmulighetene du har.

Google, som er en tredjeparts annonsør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på Artikkelkatalogen.com. Googles bruk av DoubleClick informasjonskapsler gjør det mulig for dem og deres partnere å vise deg annonser basert på ditt besøk på dette og andre nettsteder.

Utgående lenker

Artikkelkatalogen inneholder lenker til andre sider. Vi forsøker å bare linke til legitime sider av høy kvalitet, men vi er ikke ansvarlig for håndteringen av personvern og innhold på disse sidene.

Artikkelkatalogen vil aldri, under noen omstendighet, selge, bytte eller på noen annen måte gi bort informasjonen til en tredje (eller fjerde, eller femte, osv.)-part. Garantert.