Kjøp forlovelsesring på nett

  DEL
  Forlovelsesring på nett

  Hvorfor ikke feire kjærligheten og forlovelsen med den helt riktige forlovelsesringen? Kjøp forlovelsesring på nett nå for en billig penge hos Glamira.

  Glamira hjelper deg på vei – fortell oss hva du ønsker, og våre eksperter vil gå gjennom tusenvis av unike design. Vi hjelper deg med personlig tilpasning og design av en forlovelsesring som vil være helt unik for partneren din og deg.

  Vi designer både tradisjonelle og mindre tradisjonelle forlovelsesringer, og det er kun din og din partners fantasi og smak som setter grensene. Vi leverer selvfølgelig den tradisjonelle forlovelsesringen i gult gull med én enkelt diamant, men vi kan for eksempel også tilby forlovelsesringer i hvitt, rødt og gult gull prydet med edelstener.

  En annen mulighet er forlovelsesringer med smaragder som kan settes i platina, hvitt gull, eller en kombinasjon av hvitt og gult gull.

  Vi er eksperter på forlovelsesringer med diamanter, inkludert prinsesseslepnne forlovelsesringer. Alle våre diamanter kommer med et sertifikat som viser kvaliteten og verdien av diamanten. Samtidig lager vi også forlovelsesringer med ”cushion cut”-diamanter, som gir et mer moderne uttrykk for enkle og elegante diamanter.

   

  Glamira står for luksus og det høyeste nivået av service. I tett samarbeid med våre smykkeeksperter designer vi din perfekte forlovelsesring, slik at du kan vise hvor sterkt du føler for din utkårede.

   

  Besøk hjemmesiden vår og se vårt store og flotte utvalg allerede i dag.