Hvorfor leie et lagerhotell?

Hvorfor leie et lagerhotell?

DEL
Hvorfor leie lagerhotell

Det er flere grunner for hvorfor leie et lagerhotell. Om man flytter inn i en midlertidig utleieleilighet fordi man har solgt en bolig og skal kjøpe ny, eller av annen grunn bor midlertidig i en leilighet hvor man ikke har plass til alt man hadde i tidligere leilighet, så er det praktisk med ekstra lagerplass. Om man ellers bare ønsker å lagre større ting, som møbler eller liknende, som man ikke bruker i nåværende bolig, så er det også en grunn for hvorfor leie et lagerhotell.
Lagerhotell ved flytting

Når man skal flytte er det flere grunner for hvorfor leie et lagerhotell. Kanskje ønsker man å flytte bort noen ting man ikke skal ha med til ny leilighet før flyttedatoen, eller kanskje man ønsker å plassere noen ting som ikke skal benyttes på en stund i et lager. Et lagerhotell kan hjelpe med muligheter for mellomlagring eller fast lagring når du flytter. Det er ikke alltid praktisk å ta med seg alt man eier av forskjellige grunner.

Lagring av gjenstander på grunn av plassmangel

Med en liten leilighet i Oslo med begrenset bodplass, så trenger man å tenke gjennom hvor man lagrer eiendelene sine. For eksempel kan det være greit å ha et sted å lagre bildekk eller sykler over vinteren, eller man kan lagre ski og snowboard over sommeren. Dette er absolutt en grunn for hvorfor leie et lagerhotell. Kanskje du har behov for å lagre møblene dine et sted fordi du leier en leilighet møblert, eller du har en utleieleilighet hvor leietager ønsker å ha med sine egne møbler. Dette er bare noen grunner til å leie lagerhotell. Det er mange tilfeller hvor man trenger en ekstra løsning for lagring av stort eller smått. Det kan også være praktisk som ekstra lagerplass for et firma.

Minilager og Lagerhotell Oslo:

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Ole Brummsvei 8
0979 Oslo
Telefon: 934 64 211
www.majorenflytt.no