Hvilken boligalarm er best?

Hvilken boligalarm er best?

DEL
Hvilken boligalarm er best?

Når man skal sikre huset sitt, er det viktig å vite at boligalarmen man har investert i faktisk fungerer. Flere personer har opplevd å bli skuffet over selskapet de har valgt, og på grunn av dette har noen selskaper opplevd kundeflukt i noen byer. Kundene har for eksempel fått følelsen av at selskapene ikke har hatt kontroll. Noen har latt systemet gå uten å teste at det faktisk fungerer, og når man endelig tester det, så viser det seg at ingen alarm sendes, og man aner ikke hvor lenge det har vært slik.
Det er derfor viktig å vite at alarmselskapet man velger tilbyr kvalitet og at de tar vare på verdiene. En vurdering av hvilken som er den beste boligalarmen, kan vise hvem man trygt kan velge for å være sikker på at man får det man betaler for.

Fremtidens boligalarm, styr den fra smarttelefonen
Verisure fra Securitas Direct

Hva bør man vurdere?

Hva bør man så vurdere for å finne beste boligalarm? Undersøkelser utført i 2015 brukte følgende grunnlag for å komme frem til beste boligalarm: Hvor raskt vekter kom frem til boligen når alarmen ble utløst, brukeromtaler og statistikk fra Norsk kundebarometer. Disse faktorene ga en god vurdering av beste boligalarm og ville gi brukere et selskap de kunne ha tillit til når de skulle velge boligalarm.

Trenger du flyttehjelp?

Selskapet som kom best ut av undersøkelser i 2015

Selskapet som kom best ut av denne vurderingen for å finne beste boligalarm i 2015 var Verisure. De var raskt på plass, og tilbakemeldinger fra kunder var generelt god. Den aller viktigste faktoren var at de kom raskt frem til boligen når alarmen gikk. Det er viktig for at alarmen skal være forebyggende, og om man skal ha noen sjanse til å overraske uønskede gjester. Ved å benytte beste boligalarm kan du føle deg trygg på at dine verdier er ivaretatt.