Flyttebyrå Oslo

Flyttebyrå Oslo

DEL
Flyttebyrå Oslo

Er du en av dem som stadig flytter på deg og ikke har lyst til å bli boende for lenge på et sted? Hvis man er det, så har man helt sikkert opplevd at det etterhvert kan bli vanskelig å spørre venner om å hjelpe å flytte. Når man ber om flyttehjelp, så er det gjerne de samme vennene man hører med hver gang. Og selv om de liker å hjelpe deg å flytte, så kommer samvittigheten og gnager for at man ikke får gjort nok tjenester tilbake.

Behov for flyttevask Oslo av gammel bolig?

Da kan det være en ide å forsøke et flyttebyrå Oslo. I stedet for å ha samvittighet for om man hjelper nok tilbake, så kan man heller betale dem for den hjelpen man trenger. Du kan som oftest bestemme hvor mye hjelp du vil at de skal ta med, selv om de ofte stiller et krav om at en må holde øye med bilen til en hver tid. Da kan det gå fra at du har dårlig samvittighet for å spørre dem, til at du ikke behøver å løfte en finger selv. Du kan betale dem til å ta med seg alt fra ett sted til et annet, men du kan også be dem håndtere selve pakkingen. Da kan du bare overlate hele jobben til dem, og se frem til å rydde på plass møblene på nytt sted.

Flyttebyrå i Oslo:

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Ole Brummsvei 8
0979 Oslo
Telefon: 934 64 211
www.majorenflytt.no

Solsidan Transport & Montering
Oscarsgate 27, 0352 Oslo
Telefon 4007 4003
www.solsidan.no

Flyttebyrå Oslo utfører flyttevask

Når du benytter et flyttebyrå Oslo for flyttingen, så kan du også, som oftest, be dem ta flyttevasken. Ved å overlate flyttevasken til et flyttebyrå, så får du som oftest med en garanti. Er ikke eier fornøyd med vasken, så kan de kontakte flyttebyrået og få dem til å vaske over stedet de ikke er fornøyd med en gang til. Når du da har flyttet fra leiligheten, er det bare å overlate nøklene til dem, så ordner de så leiligheten er klar for tilbakelevering.