Dette er de beste odds-sidene i 2016

Dette er de beste odds-sidene i 2016

DEL
Oddstips på nett

Når vi skal vurdere hvilke sider som er de beste odds-sidene i 2016, er det flere faktorer som må tas med i beregningen. De forskjellige stedene har forskjellige fordeler, og det kan derfor være vanskelig å rangere dem. Vi tar med de odds-sidene som gir den beste totale spillopplevelsen, har gode odds og har gode bonusordninger.

Få 2000 kr å spille for her

Hvilke sider er de beste odds-sidene?

Hvilke sider er de beste odds-sidene i 2016? En odds-side som stadig trekkes frem som en av de bedre, er Betsafe. Betsafe gir gode bonuser. Du får 1000kr i bonus bare ved å registrere deg, samt at du får bonuser på hver av de tre første innbetalingene, og de opererer med odds-garanti. Det er et veletablert selskap som har vært på det norske markedet i flere år. Mange synes også det er viktig med raske utbetalinger, noe som blir ivaretatt av Betsafe. Ellers nevnes også Betsson som en av de beste odds-sidene. Her får du også noen av markedets beste odds, i tillegg til at du får gode bonuser. Betsson er en av odds-sidene som har vært tilgjengelig på det norske markedet lengst og med praktiske nettsider på norsk, er det et brukervennlig og trygt nettsted. Andre odds-sider som er med i de fleste favorittlister, er Comeon!, Redbet, Unibet, Nordicbet og Betway.

Hvordan vurdere beste nettsted?

Hvordan skal vi vurdere hvilke som er de beste odds-sidene? De fleste nettstedene som vi har nevnt her, forsøker å ha odds blant de beste på de forskjellige begivenhetene. For nye spillere får man en stor fordel med registrerings- og innbetalingsbonuser. Disse varierer en del mellom de forskjellige nettstedene, men de fleste har en registreringsbonus, i tillegg til at man får tildelt en bonus i forhold til det første innskuddet. Hos noen vil du også få bonus på innskudd to eller tre. En av de viktigste faktorene, i tillegg til gode odds, er den totale spilleopplevelsen.