Beste kontantkort

Beste kontantkort

DEL

Beste kontantkort til mobiltelefonen

Mobiltelefonen er for de fleste en stor utgiftspost hver måned, ofte unødvendig. Mange lokkes inn i dyre abonnementer med lang bindingstid som ofte viser seg å koste en formue, spesielt dersom du ønsker å si opp bindingen under bindigstiden. Telekommunikasjonsindustrien er i stadig utvikling og endrer seg svært raskt. Det har vært en jevn nedgang i prisene de siste årene og det er sjeldent smart å binde seg hos en teleoperatør over lang tid. Konkurransen er hard og operatørene konkurrerer hele tiden for å tilby deg beste tilbudet og lave priser. Disse fordelene vil du miste når du har bindigstid på ditt abbonement.
Ønsker du å kutte kostnadene på ditt mobilabbonement kan du enkelt bestille et gratis forhåndsbetalt kontantkort. Da har du hele tiden god kontroll på hva du bruker og et kontantkort har mange fordeler. Du kan for eksempel velge et kontantkort som gir deg billige ringeminutter, mange gratis sms eller surfing på nettet. Du kan altså enkelt skreddersy kontantkortet helt etter ditt eget behov.
Å bestille et kontantkort kan du gjøre over internett, hos den teleoperatøren du ønsker å bruke. I løpet av 2-3 arbeidsdager har du nytt nummer og kontantkortet i posten. Det er også mulig å beholde sitt gamle telefonnummer, gjennom såkalt portering. Det er gratis men tar gjerne 10-14 dager.
De beste kontantkortene finner du hos Talkmore, Chilli Mobil og One Call.